ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

silver-christmas_hellas

Ένας τυχερός  θα κερδίσει για τη παραμονή των Χριστουγέννων ένα δείπνο για τέσσερα  άτομα στο εστιατόριό «Το οφτό». Η συμμετοχή στο διαγωνισμό λήγει στις  22/12/2015 και ώρα 12:00. 

 

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη ιστοσελίδα μας http://www.radiotaxihellas.gr

Το εξαιρετικό μενού το οποίο θα περιλαμβάνει:

Πιάτο ορεκτικών  

1 σαλάτα ΟΦΤΟ 

1 καλτσούνια με μυζήθρα  

1 φλογέρα τυρί /ζαμπόν 

1 κολοκυθοκεφτέδες   

Κυρίως πιάτο 

Κότσι στην γάστρα  ή  κοτόπουλο φιλέτο, μπιφτέκι, μπριζόλα ψημένα στα κάρβουνα

Επιδόρπιο

Φρούτο ή γλυκό 

Ελεύθερο κρασί και αναψυκτικά

 

Δωροθέτες: ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΛΛΑΣ 

Ημερομηνία και ώρα έναρξης: 15/12/2015 και ώρα 17:30 

Ημερομηνία και ώρα λήξης: 22.12.2015 και ώρα 12.00 

Τρόπος συμμετοχής: 

Οι χρήστες του site του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΛΛΑΣ:  

1 Θα πρέπει να Κάνουν LIKE στην σελίδα του facebook 

2 ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΟΥΝ δημόσια αφού έχουν  διαβάσει και να αποδέχονται τους όρους συμμετοχής

Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: 22.12.2015 και ώρα 12.00

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. 

1 Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του Διαγωνισμού.

2 Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο.

3 Από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας, ενώπιον ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΙΤΑΡΑ Γεωργία(  ΣΟΛΩΝΟΣ 86 ΑΘΗΝΑ  ), στην οποία μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, θα ανακηρυχθούν οι νικητές του Διαγωνισμού.

4 Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του επάθλου βαρύνουν το νικητή.

5 Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.

6 Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Το αρχείο αυτό θα κρατηθεί για διάστημα 3 μηνών από τη λήξη του Διαγωνισμού. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.

7 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα του νικητή, να δημοσιεύσει φωτογραφίες του και να προβάλλει βίντεο είτε στα έντυπά της είτε στα λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιλαμβανομένου και του internet καθώς και να προβαίνει γενικά σε διαφημιστική εκμετάλλευση και προβολή. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του, της εικόνας του (φωτογραφία- βίντεο) κατά τα ανωτέρω, χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής.

8 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.

9 Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

10 Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.

30

 Χρόνια Εμπειρίας

700

 Διαθέσιμα Ταξί

365

Ημέρες κοντά σας

4500

 Τηλ. κλήσεις την ημέρα