ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΛΛΑΣ

Radiotaxi Hellas

Το 1993 οι Διοικήσεις και τα Μέλη τριών εκ των πιο παλαιών ράδιο ταξί της Αθήνας και συγκεκριμένα τα ράδιο ταξί ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΕΤΟΣ και ΑΡΗΣ αποφάσισαν την συνένωση μεταξύ τους και δημιούργησαν το RADIO TAXI HELLAS 18180.

Βασικός σκοπός που έγινε αυτή η δημιουργία ήταν και παραμένει και σήμερα η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο των μεταφορικών αναγκών των συμπολιτών μας.

Σήμερα το Radio Taxi Hellas διαθέτει Πλήρη γκάμα σύγχρονων οχημάτων ( για ειδικές περιπτώσεις όπως κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμοι, ταξίδια, μπορείτε να ζητάτε από το κέντρο ειδικό τύπο οχήματος καθώς και ξενόγλωσσο οδηγό).

Οδηγούς επαγγελματίες εκπαιδευμένους ακόμα και για τυχόν δύσκολη στιγμή που θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια εχεμύθεια και σιγουριά στον προορισμό σας. Εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο υπαλληλικό προσωπικό για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας. Σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο που απαντάει καθ΄ όλο το 24ωρο και ικανοποιεί άμεσα κάθε μεταφορική σας ανάγκη. Όλα τα ταξί μας στην μπροστινή πόρτα και στο πίσω παρμπρίζ φέρουν τα διακριτικά μας γνωρίσματα "RADIOTAXI HELLAS 18180" ώστε να είναι σε σας ευδιάκριτα .

30

 Χρόνια Εμπειρίας

700

 Διαθέσιμα Ταξί

365

Ημέρες κοντά σας

4500

 Τηλ. κλήσεις την ημέρα