ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ

bride in Radiotaxi Hellas

Καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας, σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε για το γάμο σας στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας.

Μίσθωση αυτοκινήτου της επιλογής σας.

Μεταφορά των συγγενών στον τόπο τέλεσης του γάμου και του γλεντιού, (αίθουσα εκδηλώσεων) καθώς και επιστροφή στο τόπο κατοικίας τους.

Δείτε μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε για τον γάμο σας στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας.

1. Να σας μεταφέρουμε σε κτήματα ή αίθουσες για την εκδήλωσή σας ακόμη και σε εκκλησίες για να διαλέξετε το πιο όμορφο κ πολυτελές και κομψό περιβάλλον στην Αθήνα το οποίο θα σας αρέσει για την πιο σπουδαία μέρα της ζωής σας.

2. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ασυνόδευτων που παρέχουμε μπορούμε εμείς για εσάς να μοιράσουμε υπεύθυνα με τα ταξί μας, τις Προσκλήσεις Γάμου.

3. Να μεταφέρουμε τις Μπομπονιέρες σας τα Στέφανα γάμου – από το κατάστημα στην εκκλησία.

4. Μπορούμε να διαθέσουμε οδηγό να σας μεταφέρουμε σε καταστήματα για να διαλέξετε Νυφικά είδη ή για Διάφορα Αξεσουάρ για την νύφη, αλλά και για τον γαμπρό να μεταφέρουμε την νύφη στο κομμωτήριο για την πρόβα χτενίσματος. 

5. Με τα ταξί μας μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα και γρήγορα σε ανθοπωλεία της Αθήνας για την διακόσμηση που θα χρειαστείτε χωρίς άγχος και ταλαιπωρία που θα παρκάρατε το όχημά σας.

6. Μπορούμε να φροντίσουμε και την μεταφορά σας την μέρα του γάμου και για εσάς με μίσθωση αυτοκινήτου της επιλογής σας, αλλά και για την μεταφορά των συγγενών με ταξί μας στον τόπο τέλεσης του γάμου και της εκδήλωσης, καθώς και την επιστροφή τους στο τόπο κατοικίας.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά στο σκηνικό του γάμου σας, μπορείτε για τους καλεσμένους σας να κάνετε ευχαριστήριο δώρο έκπληξη την μεταφορά τους με ταξί μας από την εκκλησία στον χώρο της δεξίωσης και αργότερα την επιστροφή τους για το σπίτι… διότι υπάρχει η δυνατότητα από μας να δημιουργήσουμε αποκλειστικά και οικονομικά για εσάς πακέτα διαδρομών, για την μεταφορά τους.

30

 Χρόνια Εμπειρίας

700

 Διαθέσιμα Ταξί

365

Ημέρες κοντά σας

4500

 Τηλ. κλήσεις την ημέρα